Opening nieuwe werkomgeving RijkswaterstaatDORDRECHT – Op woensdag 10 oktober 2018 vond de feestelijke opening plaats van de nieuwe werkomgeving van Rijkswaterstaat in het gerechtsgebouw locatie Dordrecht. De rechtbank Rotterdam verwelkomde officieel 100 nieuwe medebewoners van Rijkswaterstaat, die sinds 16 juli 2018 hun intrek hebben genomen in het gerechtsgebouw aan het Steegoversloot. Burgemeester Wouter Kolff kreeg bij de plechtigheid een chocolade sleutel overdragen van de president van de rechtbank. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 10 oktober 2018 vond de feestelijke opening plaats van de nieuwe werkomgeving van Rijkswaterstaat in het gerechtsgebouw locatie Dordrecht.
De rechtbank Rotterdam verwelkomde officieel 100 nieuwe medebewoners van Rijkswaterstaat, die sinds 16 juli 2018 hun intrek hebben genomen in het gerechtsgebouw aan het Steegoversloot. Burgemeester Wouter Kolff kreeg bij de plechtigheid een chocolade sleutel overdragen van de president van de rechtbank.