Opening koningsspelen in ZwijndrechtOpening koningsspelen in Zwijndrecht ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 13 april 2019 verzamelde zo'n 1500 kinderen zich in het Develpark om de opening van de koningsspelen 2019 bij te wonen. Tijdens de opening van de spelen hield wethouder Jolande de Witte een korte toespraak en was er een muzikale trommelpresentatie met skippyballen en een danspresentatie. Hierna gingen de kinderen naar de verschillende sportaccommodaties in de gemeente om te sporten. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
ZWIJNDRECHT – Op vrijdag 13 april 2019 verzamelde zo’n 1500 kinderen zich in het Develpark om de opening van de koningsspelen 2019 bij te wonen.
Tijdens de opening van de spelen hield wethouder Jolande de Witte een korte toespraak en was er een muzikale trommelpresentatie met skippyballen en een danspresentatie.
Hierna gingen de kinderen naar de verschillende sportaccommodaties in de gemeente om te sporten.