Koningsspelen en ontbijt bij basisscholen de Anne de Vries en de Roald Dahl in Sliedrecht.SLIEDRECHT - Op vrijdag 12 april 2019 werden er in heel Nederland de Koningsspelen en of ontbijt op diverse basisscholen gehouden. Zo begon de dag in Sliedrecht op de twee basisscholen de Anne de Vries en de Roald Dahl met de nieuwe dans van kinderen voor kinderen die elk jaar voor de Koningsspelen word gemaakt. Na de opening die door twee jarige van beidde scholen door het hijsen van de vlag werd gehouden, gingen de kinderen naar hun klas waar ze genoten van het Koningsontbijt. Ook na het ontbijt waren er voor de kinderen diverse activiteiten te doen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op vrijdag 12 april 2019 werden er in heel Nederland de Koningsspelen en of ontbijt op diverse basisscholen gehouden.
Zo begon de dag in Sliedrecht op de twee basisscholen de Anne de Vries en de Roald Dahl met de nieuwe dans van kinderen voor kinderen die elk jaar voor de Koningsspelen word gemaakt.
Na de opening die door twee jarige van beidde scholen door het hijsen van de vlag werd gehouden, gingen de kinderen naar hun klas waar ze genoten van het Koningsontbijt.
Ook na het ontbijt waren er voor de kinderen diverse activiteiten te doen.