Nieuwe vuilniswagen voor de gemeente Sliedrecht.SLIEDRECHT - Op maandag 29 januari 2018 werd er op de gemeentewerf aan de Leliestraat in Sliedrecht de nieuwe vuilniswagen officieel in gebruik genomen. De nieuwe wagen was er al maar moest nog wachten op de nieuwe bestickering vandaag was het zover en werd de vuilniswagen officieel samen met wethouder Dijkstra van de gemeente Sliedrecht in gebruik genomen. De oude vuilniswagen is via een stichting naar Roemenië verhuist om daar dienst te doen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op maandag 29 januari 2018 werd er op de gemeentewerf aan de Leliestraat in Sliedrecht de nieuwe vuilniswagen officieel in gebruik genomen.
De nieuwe wagen was er al maar moest nog wachten op de nieuwe bestickering vandaag was het zover en werd de vuilniswagen officieel samen met wethouder Dijkstra van de gemeente Sliedrecht in gebruik genomen.
De oude vuilniswagen is via een stichting naar Roemenië verhuist om daar dienst te doen.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK