Negatief zwemadvies voor het pas geopende lammetjeswiel in Alblasserdam.ALBLASSERDAM - Op zaterdag 7 juli 2018 was het erg rustig bij de pas geopende recreatieplas Lammetjeswiel in Alblasserdam. Voor de plas is op dit moment een negatief zwemadvies van kracht vanwege blauw-alg. Een enkeling waagde zich wel in het water maar de meeste mensen blijven weg nu er een negatief zwemadvies is. Wel waren er twee medewerker van het bedrijf Recycle Valley uit Amsterdam te vinden die de aanwezige mensen papierenzakjes uitdeelden voor hun afval, ook ruimen ze het zwerfafval op om het opgeknapte Lammetjeswiel schoon te houden , het bedrijf word ingehuurd door de gemeente Alblasserdam.. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERDAM – Op zaterdag 7 juli 2018 was het erg rustig bij de pas geopende recreatieplas Lammetjeswiel in Alblasserdam.
Voor de plas is op dit moment een negatief zwemadvies van kracht vanwege blauw-alg.
Een enkeling waagde zich wel in het water maar de meeste mensen blijven weg nu er een negatief zwemadvies is.
Wel waren er twee medewerker van het bedrijf Recycle Valley uit Amsterdam te vinden die de aanwezige mensen papierenzakjes uitdeelden voor hun afval, ook ruimen ze het zwerfafval op om het opgeknapte Lammetjeswiel schoon te houden , het bedrijf word ingehuurd door de gemeente Alblasserdam..