Fietstocht naar Rome voor 'Spieren voor Spieren'DORDRECHT – Op maandag 9 juni 2018 gaf burgemeester Kolff van de gemeente Dordrecht het startschot voor de Fietstocht naar Rome door Peter de Jong. Deze zomer zal Peter de Jong naar Rome fietsen om geld op te halen voor mensen met een spierziekte. Het geld dat opgehaald wordt gaat naar de Stichting Spieren voor Spieren. De fietstocht gaat ongeveer vijf weken duren. Peter de Jong zal op 15 augustus 2018 in Rome binnen fietsen. Hij wil met zijn fietstocht een streefbedrag van 2500,00 euro ophalen; de teller stond bij vertrek op 1.525,00 euro. Mensen die willen doneren, kunnen dat doen via de onderstaande link: https://www.sportenvoorspieren.nl/actie/peter-de-jong De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Peters slogan is: ‘Vai avanti e conquista’ (ga door en overwin). Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag 9 juni 2018 gaf burgemeester Kolff van de gemeente Dordrecht het startschot voor de Fietstocht naar Rome door Peter de Jong.

Deze zomer zal Peter de Jong naar Rome fietsen om geld op te halen voor mensen met een spierziekte.
Het geld dat opgehaald wordt gaat naar de Stichting Spieren voor Spieren.
De fietstocht gaat ongeveer vijf weken duren.
Peter de Jong zal op 15 augustus 2018 in Rome binnen fietsen.
Hij wil met zijn fietstocht een streefbedrag van 2500,00 euro ophalen; de teller stond bij vertrek op 1.525,00 euro.

Mensen die willen doneren, kunnen dat doen via de onderstaande link:
https://www.sportenvoorspieren.nl/actie/peter-de-jong

De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte.
Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject.

Peters slogan is: ‘Vai avanti e conquista’ (ga door en overwin).