Dag van de Heerlijkheid in de historische boomgaard van Papendrecht.PAPENDRECHT - Op zaterdag 7 juli 2018 was het weer feest in de historische boomgaard van Papendrecht. De Heerlijkheid organiseerde voor de 6e keer de Dag van de Heerlijkheid. Het terrein werd open gesteld voor tal van activiteiten, voor jong en oud. Na vorige succesvolle edities heeft de Heerlijkheid besloten om de Dag van de Heerlijkheid om het jaar het evenement te gaan organiseren in plaats van eens in de drie jaar. Het feest zal er niet anders om zijn. Zo werden de bezoeker op het erf ontvangen door de warme geuren van vers gebakken brood, een ware steenoven werd aangewakkerd door Desembakkerij Schalkwijk, en er was ook een palingroker, die verse broodjes paling serveerde. Op het terras midden in de boomgaard, waren tal van andere lekkernijen te vinden, met hieromheen tal van activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen was er nieuwe speurtochten uitgezet die liep door heel de boomgaard, er kon ook van alles worden geknutseld ,waar de natuur in centraal staat. Ook waren de pony’s weer aanwezig, waar veel kinderen graag een ritje op wilde maken. Op bepaalde tijden van de dag werd er een toneelvoorstelling gehouden door een bijtje, waar de kinderen ook een rol in speelde. Je kon tegen een kleine vergoeding ook rode besjes plukken, wat voor de kinderen een leuke onderneming was. Om een uur werd er door De Lions twee kruiwagens vol met tuingereedschap overhandigd aan de medewerkers van de zorgboerderij, die daar helemaal blij mee waren. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

PAPENDRECHT – Op zaterdag 7 juli was het weer feest in de historische boomgaard van Papendrecht.
De Heerlijkheid organiseerde voor de 6e keer de Dag van de Heerlijkheid.
Het terrein werd open gesteld voor tal van activiteiten, voor jong en oud.
Na vorige succesvolle edities heeft de Heerlijkheid besloten om de Dag van de Heerlijkheid om het jaar het evenement te gaan organiseren in plaats van eens in de drie jaar. Het feest zal er niet anders om zijn.
Zo werden de bezoeker op het erf ontvangen door de warme geuren van vers gebakken brood, een ware steenoven werd aangewakkerd door Desembakkerij Schalkwijk, en er was ook een palingroker, die verse broodjes paling serveerde.
Op het terras midden in de boomgaard, waren tal van andere lekkernijen te vinden, met hieromheen tal van activiteiten voor jong en oud.
Voor de kinderen was er nieuwe speurtochten uitgezet die liep door heel de boomgaard, er kon ook van alles worden geknutseld ,waar de natuur in centraal staat.
Ook waren de pony’s weer aanwezig, waar veel kinderen graag een ritje op wilde maken.
Op bepaalde tijden van de dag werd er een toneelvoorstelling gehouden door een bijtje, waar de kinderen ook een rol in speelde.
Je kon tegen een kleine vergoeding ook rode besjes plukken, wat voor de kinderen een leuke onderneming was.
Om een uur werd er door De Lions twee kruiwagens vol met tuingereedschap overhandigd aan de medewerkers van de zorgboerderij, die daar helemaal blij mee waren.