Nationale Buiten Sport- & Spelmiddag voor ouderenNationale Buiten Sport- & Spelmiddag voor ouderen ZWIJNDRECHT - Op 13 juni 2019 organiseerde wijkplatform Walburg de nationale buitenspeeldag voor ouderen, die door de burgemeester van Zwijndrecht, Hein van der Loo, werd geopend. Dankzij de medewerking van diverse sportvereniging en sportscholen werd de activiteit op het grasveld bij de Schotsetuin in de wijk Walburg een echt spektakel. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op 13 juni 2019 organiseerde wijkplatform Walburg de nationale buitenspeeldag voor ouderen, die door de burgemeester van Zwijndrecht, Hein van der Loo, werd geopend.
Dankzij de medewerking van diverse sportvereniging en sportscholen werd de activiteit op het grasveld bij de Schotsetuin in de wijk Walburg een echt spektakel.