Vrouw aangereden voor ziekenhuis Dordrecht naar ziekenhuis.DORDRECHT - Op donderdag 13 juni 2019 is er op het zebrapad voor het ziekenhuis aan de Karel Lotsyweg een overstekende vrouw door een personenauto aangereden. De vrouw liep hier door kneuzingen en een hoofdwond op en werd door de medewerkers van de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Brandweermannen die op weg waren naar een oefening reden langs het ongeval en zagen de gewonde vrouw. De brandweermannen stopte gelijk en verleende eerste hulp. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 13 juni 2019 is er op het zebrapad voor het ziekenhuis aan de Karel Lotsyweg een overstekende vrouw door een personenauto aangereden.
De vrouw liep hier door kneuzingen en een hoofdwond op en werd door de medewerkers van de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.
Brandweermannen die op weg waren naar een oefening reden langs het ongeval en zagen de gewonde vrouw.
De brandweermannen stopte gelijk en verleende eerste hulp.