Bewoners vluchten woning uit voor Vuurzee aan de Willem Marisstraat in Dordrecht.DORDRECHT - Op vrijdag 14 juni 2019 werd de brandweer van Dordrecht om 2.35 uur opgeroepen voor een flinke autobrand aan de Willem Marisstraat in Dordrecht. De auto stond geparkeerd voor een woonhuis , maar de brand brandde zo hard dat de woning ook gevaar liep. De bewoners konden ter nauwernood via de achterkant van de woning ontsnappen. Naast dat de auto compleet door de brand werd verwoest was er ook schade aan de woning en twee fietsen die voor de woning stonden. De schrik zit er bij de omwonende flink in , Dit is de zoveelste autobrand in korte tijd. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op vrijdag 14 juni 2019 werd de brandweer van Dordrecht om 2.35 uur opgeroepen voor een flinke autobrand aan de Willem Marisstraat in Dordrecht.
De auto stond geparkeerd voor een woonhuis , maar de brand brandde zo hard dat de woning ook gevaar liep.
De brandweer schaalde daarom op naar een middelbrand
De bewoners konden ter nauwer nood via de achterkant van de woning ontsnappen.
Naast dat de auto compleet door de brand werd verwoest was er ook schade aan de woning en twee fietsen die voor de woning stonden.
De schrik zit er bij de omwonende flink in , Dit is de zoveelste autobrand in korte tijd.