Man breekt been bij bedrijfsongeval met zware stalen buis.ALBLASSERDAM - Op maandag 21 december 2020 werden de hulpdiensten waaronder het Traumateam en de brandweer opgeroepen voor een bedrijfsongeval bij een staalbedrijf aan de Rapenburg in Alblasserdam. Een zware buis was op het been van het slachtoffer gevallen en brak daarbij zijn been. Toen de brandweer ter plaatse was, was het slachtoffer al los en kon worden overgedragen aan het toegesnelde ambulancepersoneel, die het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis vervoerde. Het Traumateam kwam uiteindelijk niet naar het incident toe. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERDAM – Op maandag 21 december 2020 werden de hulpdiensten waaronder het Traumateam en de brandweer opgeroepen voor een bedrijfsongeval bij een staalbedrijf aan de Rapenburg in Alblasserdam.
Een zware buis was op het been van het slachtoffer gevallen en brak daarbij zijn been.
Toen de brandweer ter plaatse was, was het slachtoffer al los en kon worden overgedragen aan het toegesnelde ambulancepersoneel, die het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis vervoerde.
Het Traumateam kwam uiteindelijk niet naar het incident toe.