leerlingen techniekroute op bezoek bij brandweer Bleskensgraaf.BLESKENSGRAAF - Op woensdag 27 maart 2019 werd er voor de tweede keer voor de leerlingen van groep 8 van zes basisscholen uit de omgeving van Bleskensgraaf de techniekroute georganiseerd. Leerlingen gingen naar verschillende bedrijven toe om de werksfeer te proeven en kennis te maken wat er in diverse bedrijfstakken word gedaan. De wethouders Slob en Lanser verzorgde de opening in de brandweerkazerne, waarna ze met de leerlingen verschillende bedrijven gingen bezoeken. Ook de brandweer van Bleskensgraaf was onderdeel van de techniekroute en lieten de kinderen kennis maken met het werk van de brandweer. Ook mochten de leerlingen een echte autobrand blussen ,nadat ze een rondje met de brandweerwagen waren mee geweest Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

BLESKENSGRAAF – Op woensdag 27 maart 2019 werd er voor de tweede keer voor de leerlingen van groep 8 van zes basisscholen uit de omgeving van Bleskensgraaf de techniekroute georganiseerd.
Leerlingen gingen naar verschillende bedrijven toe om de werksfeer te proeven en kennis te maken wat er in diverse bedrijfstakken word gedaan.
De wethouders Slob en Lanser verzorgde de opening in de brandweerkazerne, waarna ze met de leerlingen verschillende bedrijven gingen bezoeken.
Ook de brandweer van Bleskensgraaf was onderdeel van de techniekroute en lieten de kinderen kennis maken met het werk van de brandweer.
Ook mochten de leerlingen een echte autobrand blussen ,nadat ze een rondje met de brandweerwagen waren mee geweest