Boten Maartensgat maken plaats voor The PassionBoten Maartensgat maken plaats voor The Passion DORDRECHT – Zondag 24 maart 2019 – Het Maartensgat is leeg. Er liggen alleen nog wat werkboten van de werklui die bezig zijn met de herstelwerkzaamheden van de kadermuur. Het is wel een wat vreemde gewaarwording, die leegte. Want zo voel het als je aan de kade over het Maartensgat kijkt. Alleen de ligstijgers voor de plezierboten zijn er nog. Binnenkort zal er nog veel meer veranderen, omdat dit jaar op 18 april in Dordrecht in het Maartensgat wordt gehouden. Er komt een podium in het water en verschillende pontons. Hoe het er precies uit gaat zien, is nog een verrassing. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Zondag 24 maart 2019 – Het Maartensgat is leeg. Er liggen alleen nog wat werkboten van de werklui die bezig zijn met de herstelwerkzaamheden van de kadermuur.

Het is wel een wat vreemde gewaarwording, die leegte. Want zo voel het als je aan de kade over het Maartensgat kijkt. Alleen de ligstijgers voor de plezierboten zijn er nog.

Binnenkort zal er nog veel meer veranderen, omdat dit jaar op 18 april in Dordrecht in het Maartensgat wordt gehouden. Er komt een podium in het water en verschillende pontons.

Hoe het er precies uit gaat zien, is nog een verrassing.