Bakkersechtpaar stopt na 22 jaarBakkersechtpaar stopt na 22 jaar ZWIJNDRECHT - Donderdag 28 maart 2019 - Op zaterdag 30 maart is het de laatste werkdag voor bakkersechtpaar Bas en Lenie Donkersloot van de bakkerswinkel in winkelcentrum Kort Ambacht. Na 22 jaar gaan ze met pensioen. Voordat het echtpaar in Zwijndrecht de bakkerswinkel opende, had Bas Donkersloot een melkhandel in Piershil, waar hij met een melkwagen de langs de deuren ging. Daarna had hij een tweemaal een kaasspeciaalzaak in Rotterdam-Alexander en Puttershoek. Aanvankelijk zou de bakkerszaak worden overgenomen en voortgezet door een collega winkelier uit winkelcentrum Kort Ambacht. Deze heeft daar echter van afgezien, omdat er een renovatie van het centrum voor de deur staat. Met het vertrek van het bakkersechtpaar komt winkelhulp Marja Vink, die ruim 19 jaar in de winkel werkte, zonder baan te zitten. Na zijn pensionering wil bakker Bas zich gaan richten op zijn kinderen, kleinkinderen en fotografie. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Donderdag 28 maart 2019 – Op zaterdag 30 maart is het de laatste werkdag voor bakkersechtpaar Bas en Lenie Donkersloot van de bakkerswinkel in winkelcentrum Kort Ambacht in Zwijndrecht.

Na 22 jaar gaan ze met pensioen.

Voordat het echtpaar in Zwijndrecht de winkel opende, had Bas Donkersloot een melkhandel in Piershil, waar hij met de melkwagen langs de deuren ging.
Daarna had hij een tweemaal een kaasspeciaalzaak in Rotterdam-Alexander en Puttershoek.

Aanvankelijk zou de bakkerszaak worden overgenomen en voortgezet door een collega winkelier uit winkelcentrum Kort Ambacht. Deze heeft daar echter van afgezien, omdat er een renovatie van het centrum voor de deur staat.

Met het vertrek van het bakkersechtpaar komt winkelhulp Marja Vink, die ruim 19 jaar in de winkel werkte, zonder baan te zitten.

Na zijn pensionering wil bakker Bas zich gaan richten op zijn kinderen, kleinkinderen en de fotografie.