Koninklijke onderscheiding voor de heer De LangeKoninklijke onderscheiding voor de heer De Lange NIEUW-LEKKERLAND - Op woensdag 16 januari 2019 ontving de heer H. de Lange uit Nieuw-Lekkerland uit handen van waarnemend burgemeester Dirk van der Borg een Koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de korpsavond van de vrijwillige brandweer, post Nieuw-Lekkerland, aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland. De heer De Lange, inwoner van Nieuw-Lekkerland, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Decorandus, werkzaam bij de luchthavenbrandweer van Rotterdam The Hague Airport, ontplooide tussen 1990 en 2019 de volgende activiteiten: Vrijwillige brandweer Molenwaard, post Nieuw-Lekkerland (Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid). Betrokkene was tevens bestuurslid van de personeelsvereniging en o.a. medeorganisator van de regionale pubquiz en het regionale brandweervolleybaltoernooi. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

NIEUW-LEKKERLAND – Op woensdag 16 januari 2019 ontving de heer H. de Lange uit Nieuw-Lekkerland uit handen van waarnemend burgemeester Dirk van der Borg een Koninklijke onderscheiding.
Dit gebeurde tijdens de korpsavond van de vrijwillige brandweer, post Nieuw-Lekkerland, aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland.

De heer De Lange, inwoner van Nieuw-Lekkerland, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Decorandus, werkzaam bij de luchthavenbrandweer van Rotterdam The Hague Airport, ontplooide tussen 1990 en 2019 de volgende activiteiten:
Vrijwillige brandweer Molenwaard, post Nieuw-Lekkerland (Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid). Betrokkene was tevens bestuurslid van de personeelsvereniging en o.a. medeorganisator van de regionale pubquiz en het regionale brandweervolleybaltoernooi.