1ste paal aansluiting A16/N3 door minister Van Nieuwenhuizen1ste paal aansluiting A16/N3 door minister Van Nieuwenhuizen DORDRECHT - Op woensdag 16 januari 2019 sloeg minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) symbolische de eerste paal voor de aansluiting A16/N3. Inleidend op de officiële handeling spraken behalve de minister ook de gedeputeerde van Zuid-Holland Floor Vermeulen en wethouder Rik van der Linden van de gemeente Dordrecht. Na de A16/N3 volgen nog de aansluiting A15/N3, de A15 Papendrecht-Sliedrecht en de N3. Met de vernieuwde aansluiting verbetert de doorstroming en veiligheid van de aansluiting van de snelweg op lokale wegen. Voor Dordrecht is de aansluiting A16/N3 een belangrijke stap voor de verbetering van de bereikbaarheid van de Westelijke Dordtse Oever. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 16 januari 2019 sloeg minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) symbolische de eerste paal voor de aansluiting A16/N3.

Inleidend op de officiële handeling spraken behalve de minister ook de gedeputeerde van Zuid-Holland Floor Vermeulen en wethouder Rik van der Linden van de gemeente Dordrecht.

Na de A16/N3 volgen nog de aansluiting A15/N3, de A15 Papendrecht-Sliedrecht en de N3.

Met de vernieuwde aansluiting verbetert de doorstroming en veiligheid van de aansluiting van de snelweg op lokale wegen.

Voor Dordrecht is de aansluiting A16/N3 een belangrijke stap voor de verbetering van de bereikbaarheid van de Westelijke Dordtse Oever.