Koningsspelen bij RegenboogschoolKoningsspelen bij Regenboogschool DORDRECHT - Op vrijdag 12 april 2019 opende wethouder Peter Heijkoop de koningsspelen bij de Regenboogschool op de Staart in Dordrecht. Bij de opening presenteerde een groep kinderen een dansje en daarna werden de kinderen in groepen verdeeld voor de spelactiviteiten. Buiten de gebruikelijke spelletjes konden dit jaar de oudere kinderen gaan kickboksen, wat begon met een warming-up. Voor de kleintjes was er bootcamp, voetbalen en meer. De sfeer zat er goed in, het weer werkte mee en was het een geslaagde koningsdag op de Regenboogschool. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Op vrijdag 12 april 2019 opende wethouder Peter Heijkoop de koningsspelen bij de Regenboogschool op de Staart in Dordrecht.
Bij de opening presenteerde een groep kinderen een dansje en daarna werden de kinderen in groepen verdeeld voor de spelactiviteiten.
Buiten de gebruikelijke spelletjes konden dit jaar de oudere kinderen gaan kickboksen, wat begon met een warming-up.
Voor de kleintjes was er bootcamp, voetbalen en meer.
De sfeer zat er goed in, het weer werkte mee en was het een geslaagde koningsdag op de Regenboogschool.