Konings Cupcakes bij Kids & Koffie in Sliedrecht.Sliedrecht - Op maandag 16 april 2018 werd er op de kinderboerderij weer een Kids & Koffie gehouden. Vandaag was het extra leuk want nu gingen de ouders met hun jonge kinderen Konings Cupcakes maken die toen ze klaar en versiert waren lekker werden opgesmikkeld. Kids & Koffie is een initiatief van het Centrum voor Jeugd & Gezin Sliedrecht. Kids & Koffie is een gezellige maandagochtend voor ouders en kinderen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

Sliedrecht – Op maandag 16 april 2018 werd er op de kinderboerderij weer een Kids & Koffie gehouden.
Vandaag was het extra leuk want nu gingen de ouders met hun jonge kinderen Konings Cupcakes maken die toen ze klaar en versiert waren lekker werden opgesmikkeld.
Kids & Koffie is een initiatief van het Centrum voor Jeugd & Gezin Sliedrecht. Kids & Koffie is een gezellige maandagochtend voor ouders en kinderen.