Kat in het bakkieKat in het bakkie HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdag 26 juni 2019 ging de brandweer op pad voor een kat die vast zat op het dak van een woning aan de Olykamp en er kennelijk zelfstandig niet af kon. De brandweer haalde het diertje met de ladderwagen naar beneden, die zich inmiddels achter de schoorsteen op de hoek van het dak had verschanst. Toen de bak, met daarin een brandweervrouw, de kat naderde liep het diertje de bak tegemoet en liet zich makkelijk pakken. Eenmaal beneden, werd de kat in een kattenmand gedaan en overgedragen aan de eigenaresse. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

HENDRIK IDO AMBACHT – Op woensdag 26 juni 2019 ging de brandweer op pad voor een kat die vast zat op het dak van een woning aan de Olykamp en er kennelijk zelfstandig niet af kon.
De brandweer haalde het diertje met de ladderwagen naar beneden, die zich inmiddels achter de schoorsteen op de hoek van het dak had verschanst.
Toen de bak, met daarin een brandweervrouw, de kat naderde liep het diertje de bak tegemoet en liet zich makkelijk pakken.
Eenmaal beneden, werd de kat in een kattenmand gedaan en overgedragen aan de eigenaresse.