Meisje met been tussen speelrekMeisje met been tussen speelrek ZWIJNDRECHT - Op woensdag 26 juni 2019 kwam een meisje op basisschool de Twee Wieken aan de Duivenvoorde op het schoolplein met een been klem te zitten in een speelrek. Omdat het niet lukte zelf los te komen, moet de brandweer er aan te pas komen. Ook politie en ambulance waren gekomen. Nadat de brandweer het meisje had bevrijd uit haar benarde positie, ontfermde het ambulance personeel zich over het kind. Na onderzoek in de ambulance kon het meisje naar huis. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op woensdag 26 juni 2019 kwam een meisje op basisschool de Twee Wieken aan de Duivenvoorde op het schoolplein met een been klem te zitten in een speelrek.
Omdat het niet lukte zelf los te komen, moet de brandweer er aan te pas komen. Ook politie en ambulance waren gekomen.
Nadat de brandweer het meisje had bevrijd uit haar benarde positie, ontfermde het ambulance personeel zich over het kind.
Na onderzoek in de ambulance kon het meisje naar huis.