Hulpdiensten rukken massaal uit voor beknelling bij bedrijf in ZwijndrechtHulpdiensten rukken massaal uit voor beknelling bij bedrijf in Zwijndrecht ZWIJNDRECHT - Op maandag 8 juli 2019 rukte politie, ambulance en brandweer uit voor een bedrijfsongeval aan de Oudemaasweg in Zwijndrecht voor een beknelde persoon. Er was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die bleek uiteindelijk niet nodig. Het ongeval gebeurde in een fabriekshal waar mensen bezig waren met een hoogwerker. Het slachtoffer is door de hulpdiensten bevrijd en met een ambulance naar een ziekhuis gebracht. Over zowel de oorzaak van het ongeval, als de toestand van het slachtoffer is niets bekend. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
ZWIJNDRECHT – Op maandag 8 juli 2019 rukte politie, ambulance en brandweer uit voor een bedrijfsongeval aan de Oudemaasweg in Zwijndrecht voor een beknelde persoon. Er was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die bleek uiteindelijk niet nodig.
Het ongeval gebeurde in een fabriekshal waar mensen bezig waren met een hoogwerker. Het slachtoffer is door de hulpdiensten bevrijd en met een ambulance naar een ziekhuis gebracht. Over zowel de oorzaak van het ongeval, als de toestand van het slachtoffer is niets bekend.