Automatische perscontainer voor plastic, blik en drinkpakkenAutomatische perscontainer voor plastic, blik en drinkpakken DORDRECHT - Op maandag 8 juli 2019 stelde wethouder Rik van der Linden op het Van Oldenbarneveltplein één van de vier perscontainers in werking voor plastic, blik en drinkpakken afval. De wethouder deed dat door vier afvalzakken één voor één in de container te deponeren, die vervolgens de afvalzaken automatisch in elkaar drukten. In Dordrecht komen vier perscontainers voor plastic, blik en drinkpakken te staan. Deze komen op centrale locaties waar veel hoogbouw staat. Bewoners van flats of bovenwoningen hebben vaak minder plek om hun zak met plastic, blik en drinkpakken te bewaren als die vol is. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Op maandag 8 juli 2019 stelde wethouder Rik van der Linden op het Van Oldenbarneveltplein één van de vier perscontainers in werking voor plastic, blik en drinkpakken afval.

De wethouder deed dat door vier afvalzakken één voor één in de container te deponeren, die vervolgens de afvalzaken automatisch in elkaar drukten. 

In Dordrecht komen vier perscontainers voor plastic, blik en drinkpakken te staan. Deze komen op centrale locaties waar veel hoogbouw staat. Bewoners van flats of bovenwoningen hebben vaak minder plek om hun zak met plastic, blik en drinkpakken te bewaren als die vol is.