Huis van de buurt viert vijfjarig lustrumHuis van de buurt viert vijfjarig lustrum DORDRECHT - Op dinsdag 20 november 2018 bracht wethouder Marco Stam een felicitatie bezoek aan Brain en Dianne Jelier, omdat ze gedurende vijf jaar hun huis open stelde voor mensen uit hun directe omgeving. Vijf jaar geleden startte Brain en Diana Jelier het 'Huis van de buurt' in de Herradestraat 73 in Dordrecht. Inmiddels is er een constante groep mensen die gebruikt maakt van hun gastvrijheid en eens per week langs komt. Bij het bezoek van wethouder Stam zat de huiskamer vol met buurtbewoners om het feestelijke lustrum te vieren en gingen er allerlei lekkernijen rond en was iedereen met elkaar in gesprek. Na dit eerste lustrum gaan Brain en Diana gewoon door met eens per week mensen te ontvangen en klaar te staan voor een babbel of gewoon een stuk gezelligheid. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdag 20 november 2018 bracht wethouder Marco Stam een felicitatie bezoek aan Brain en Dianne Jelier, omdat ze gedurende vijf jaar hun huis open stelde voor mensen uit hun directe omgeving.
Vijf jaar geleden startte Brain en Diana Jelier het ‘Huis van de buurt’ in de Herradestraat 73 in Dordrecht.
Inmiddels is er een constante groep mensen die gebruikt maakt van hun gastvrijheid en eens per week langs komt.
Bij het bezoek van wethouder Stam zat de huiskamer vol met buurtbewoners om het feestelijke lustrum te vieren en gingen er allerlei lekkernijen rond en was iedereen met elkaar in gesprek.
Na dit eerste lustrum gaan Brain en Diana gewoon door met eens per week mensen te ontvangen en klaar te staan voor een babbel of gewoon een stuk gezelligheid.