Het huis van Sinterklaas in winkelcentrum SterrenburgDORDRECHT - Op woensdagmiddag 21 november 2018 werd voor het eerst een Sinterklaashuis geopend in winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht. Om een uur kwam Sinterklaas met zijn zwarte pieten in het winkelcentrum waar de kinderen al druk op de Sint aan het wachten waren. De kinderen mochten ook op de foto met Sinterklaas en zwarte piet en kregen een speurtocht. Samen met zijn Pieten verblijft Sinterklaas van woensdag 21 november tot en met zondag 2 december in Het Huis van Sinterklaas in winkelcentrum Sterrenburg. Voor meer info - https://www.sterrenburg.nl/nieuws-events-overzicht/het-huis-van-sinterklaas-sterrenburg/ Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdagmiddag 21 november 2018 werd voor het eerst een Sinterklaashuis geopend in winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht.
Om een uur kwam Sinterklaas met zijn zwarte pieten in het winkelcentrum waar de kinderen al druk op de Sint aan het wachten waren.
De kinderen mochten ook op de foto met Sinterklaas en zwarte piet en kregen een speurtocht.
Samen met zijn Pieten verblijft Sinterklaas van woensdag 21 november tot en met zondag 2 december in Het Huis van Sinterklaas in winkelcentrum Sterrenburg.
Voor meer info – klik