Feestelijke mijlpaal De Rank - Onthulling gegraveerde steenFeestelijke mijlpaal De Rank - Onthulling gegrafeerde steen ZWIJNDRECHT - Op woensdag 21 november 2018 onthulde burgemeester Dominic Schrijer, samen met elf toekomstige bewoners, een gegrafeerde steen in de voormalige school De Rank aan de Lindelaan in Zwijndrecht. In het voormalige schoolgebouw De Rank realiseert Woonkracht 10 twaalf zelfstandige studio's voor jongeren met een verstandelijke beperking. In maart 2019 moet het pand gereed zijn, maar op 21 november wordt het hoogste punt bereikt en is ook de afronding van het metselwerk gereed. De onthulling van de gegrafeerde steen gebeurde door het doorprikken van een grote wand van (eco)-ballonnen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op woensdag 21 november 2018 onthulde burgemeester Dominic Schrijer, samen met elf toekomstige bewoners, een gegraveerde steen in de voormalige school De Rank aan de Lindelaan in Zwijndrecht.
In het voormalige schoolgebouw De Rank realiseert Woonkracht 10 twaalf zelfstandige studio’s voor jongeren met een verstandelijke beperking.
In maart 2019 moet het pand gereed zijn, maar op 21 november wordt het hoogste punt bereikt en is ook de afronding van het metselwerk gereed.
De onthulling van de gegraveerde steen gebeurde door het doorprikken van een grote wand van (eco)-ballonnen.