Herplaatsing Speelschip in vijver Merwebolder.SLIEDRECHT - Op dinsdag 9 april 2019 werd het speelschip een kunstwerk van Frank Nix herplaatst op een nieuwe plek op het terrein van het ASVZ aan de Touwbaan in Sliedrecht. Het Schip is een vertrouwd gezicht op de Merwebolder in Sliedrecht en krijgt een nieuwe haven. Vandaag werd het schip herplaatst in de vijver bij de hoofdingang. Het schip, dat al meer dan 40 jaar dienst deed als speelschip en plek om even lekker te zitten, is een bekend beeld op locatie de Merwebolder. Het speelschip lag altijd op het plein voor het hoofdgebouw, maar is daar vanwege de herinrichting van het plein weggehaald. Het schip blijft als kunstobject beschikbaar voor de Merwebolder en krijgt een mooie positie in zijn vertrouwde omgeving: het water. Een grote kraan heeft het schip vanaf een vrachtwagen opgetild om het vervolgens in het water te plaatsen op een fundering. Het schip zal ’s avonds aangelicht worden en de komende tijd komen er ook waterplanten rond het schip. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

Herplaatsing Speelschip in vijver Merwebolder.

SLIEDRECHT – Op dinsdag 9 april 2019 werd het speelschip een kunstwerk van Frank Nix herplaatst op een nieuwe plek op het terrein van het ASVZ aan de Touwbaan in Sliedrecht.
Het Schip is een vertrouwd gezicht op de Merwebolder in Sliedrecht en krijgt een nieuwe haven.
Vandaag werd het schip herplaatst in de vijver bij de hoofdingang.
Het schip, dat al meer dan 40 jaar dienst deed als speelschip en plek om even lekker te zitten, is een bekend beeld op locatie de Merwebolder.
Het speelschip lag altijd op het plein voor het hoofdgebouw, maar is daar vanwege de herinrichting van het plein weggehaald.
Het schip blijft als kunstobject beschikbaar voor de Merwebolder en krijgt een mooie positie in zijn vertrouwde omgeving: het water.
Een grote kraan heeft het schip vanaf een vrachtwagen opgetild om het vervolgens in het water te plaatsen op een fundering.
Het schip zal ’s avonds aangelicht worden en de komende tijd komen er ook waterplanten rond het schip.