Start outdoor-campagne #jebentnietalleenStart outdoor-campagne #jebentnietalleen DORDRECHT - Op dinsdag 9 april 2019 gaf wethouder Peter Heijkoop het startshot voor de outdoor-campagne #jebentnietalleen. Als openingsstunt klom wethouder Heijkoop de ladder op, die tegen het billboard stond opgesteld. Van een afstand kwam hij maar net boven het billboard uit, maar voldoende om de boodschap over te brengen, "Wees lief voor wie je lief is en zeg als je van iemand houdt". Verdeeld over Dordrecht komen op 17 billboards te hangen met zes verschillende teksten. De campagne moet Dordtenaren meer bewust maken van het begrip eenzaamheid en mensen aanzetten meer naar elkaar om te zien. In verband met de verkiezingen van het Europees Parlement verdwijnen de teksten na drie weken tijdelijk uit het straatbeeld, omdat de billboard dan gebruikt worden voor die verkiezingen. Daarna zijn de teksten weer te zien. #jebentnietalleen is het thema van The Passion, die op 18 april 2019 om 20.30 op het Maartensgat bij de Grote Kerk in Dordrecht plaatsvindt. Voor meer informatie: www.jebentnietalleen.nl Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdag 9 april 2019 gaf wethouder Peter Heijkoop het startshot voor de outdoor-campagne #jebentnietalleen.

Als openingsstunt klom wethouder Heijkoop de ladder op, die tegen het billboard stond opgesteld. Van een afstand kwam hij maar net boven het billboard uit, maar voldoende om de boodschap over te brengen, “Wees lief voor wie je lief is en zeg als je van iemand houdt”.

Verdeeld over Dordrecht worden er 17 billboards geplaatst met zes verschillende teksten.
De campagne moet Dordtenaren en bezoekers van de stad meer bewust maken van het begrip eenzaamheid en mensen aanzetten meer naar elkaar om te zien.

In verband met de verkiezingen van het Europees Parlement verdwijnen de teksten na drie weken tijdelijk uit het straatbeeld, omdat de billboards dan gebruikt worden voor die verkiezingen.
Daarna zijn de teksten weer te zien.

#jebentnietalleen is het thema van The Passion, die op 18 april 2019 om 20.30 op het Maartensgat bij de Grote Kerk in Dordrecht plaatsvindt.

Voor meer informatie: www.jebentnietalleen.nl