Herdenking op begraafplaats De EssenhofDORDRECHT - Op zondag 6 mei 2018 vond de jaarlijkse herdenking plaats op de algemene begraafplaats De Essenhof. Tijdens de plechtigheid werden de militairen, die tijdens de Tweede Wereldoorlog rondom Dordrecht zijn gesneuveld én Dordtenaren, die in voormalig Nederlands-Indië omgekomen zijn, herdacht. In de Thuredrith Aula sprak burgemeester Kolff de aanwezigen toe. Ook werden in de aula de namen van alle gesneuvelden voorgelezen. Na de plechtigheden werd door burgemeester Kolff namens het gemeentebestuur bij het Oorlogsmonument en het Indië monument, kransen gelegd. Ook anderen plaatsten kransen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondag 6 mei 2018 vond de jaarlijkse herdenking plaats op de algemene begraafplaats De Essenhof.
Tijdens de plechtigheid werden de militairen, die tijdens de Tweede Wereldoorlog rondom Dordrecht zijn gesneuveld én Dordtenaren, die in voormalig Nederlands-Indië omgekomen zijn, herdacht.
In de Thuredrith Aula sprak burgemeester Kolff de aanwezigen toe.
Ook werden in de aula de namen van alle gesneuvelden voorgelezen.
Na de plechtigheden werd door burgemeester Kolff namens het gemeentebestuur bij het Oorlogsmonument en het Indië monument, kransen gelegd.
Ook anderen plaatsten kransen.