M25 organiseert carwash actie bij Sint-AntoniuskerkDORDRECHT – Op zaterdag 5 mei 2018 organiseerde M25 (‘m-twenty-five’) op het kerkplein voor de Sint-Antoniuskerk aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht een carwash actie. Automobilisten konden tegen redelijk betaling hun auto laten wassen en/of stofzuigen. Tijdens het wachten kregen ze gratis koffie en thee aangeboden. De opbrengst van de actie gaat naar De Liedjesfabriek in Nijmegen. Met hun ‘liedjesmachine’ (mobiele opnamestudio) bezoekt De Liedjesfabriek kinderen in ziekenhuizen en schijven ze samen met de kinderen persoonlijke liedjes. Ze zorgen voor een professionele opname en een eigen videoclip. Hiermee zijn de kinderen even uit het alledaagse gebeuren en bewaren er een mooie herinnering aan. M25 staat voor de Bijbeltekst uit het boek Mattheus hoofdstuk 25, waarvan de kern is: ‘Wat je voor een ander doet, doe je ook voor Jezus’. M25 is een jongerenproject (12-18 jaar) vanuit het Bisdom Rotterdam, met groepen in verschillende parochies, die als motto hebben: “Ga op weg, wees niet bang en dien!”, zoals paus Franciscus dat op de Wereldjongerendagen (WJD) in 2013 formuleerde. Vanuit de parochies richt M25 zich onder meer op een stuk sociale en maatschappelijke ondersteuning, zoals wandelen met ouderen in een rolstoel, spelmiddagen organiseren voor kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking en voedsel inzamelen voor de Voedselbank. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 5 mei 2018 organiseerde M25 (‘m-twenty-five’) op het kerkplein voor de Sint-Antoniuskerk aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht een carwash actie.
Automobilisten konden tegen redelijk betaling hun auto laten wassen en/of stofzuigen.
Tijdens het wachten kregen ze gratis koffie en thee aangeboden.
De opbrengst van de actie gaat naar De Liedjesfabriek in Nijmegen.
Met hun ‘liedjesmachine’ (mobiele opnamestudio) bezoekt De Liedjesfabriek kinderen in ziekenhuizen en schrijven ze samen met de kinderen persoonlijke liedjes.
Ze zorgen voor een professionele opname en een eigen videoclip.
Hiermee zijn de kinderen even uit het alledaagse gebeuren en bewaren er een mooie herinnering aan.

M25 staat voor de Bijbeltekst uit het boek Mattheus hoofdstuk 25, waarvan de kern is: ‘Wat je voor een ander doet, doe je ook voor Jezus’.
M25 is een jongerenproject (12-18 jaar) vanuit het Bisdom Rotterdam, met groepen in verschillende parochies, die als motto hebben: “Ga op weg, wees niet bang en dien!”, zoals paus Franciscus dat op de Wereldjongerendagen (WJD) in 2013 formuleerde.
Vanuit de parochies richt M25 zich onder meer op een stuk sociale en maatschappelijke ondersteuning, zoals wandelen met ouderen in een rolstoel, spelmiddagen organiseren voor kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking en voedsel inzamelen voor de Voedselbank.