Brandweer opgeroepen aan de Pijl in Dordrecht voor Rocky in de boom.DORDRECHT - Op maandag 7 mei 2018 werden de brandweer en de dierenambulance opgeroepen voor een kat in de boom aan de Pijl in Dordrecht die er volgens de melder al een aardig tijdje in zat. Omdat onbekend was van wie de kat was werd ook de dierenambulance opgeroepen zodat als de brandweer de kat uit de boom heeft gehaald dat het katje kon worden opgevangen. De brandweer is samen met een medewerker van de dierenambulance met de hoogwerker omhoog gegaan om te kijken of ze het katje konden vangen. Maar het katje liet zich niet vangen, zelfs met een schepnet lukte het de hulpverleners niet. Plots melde de eigenares zich van de kat zich want het bleek haar katje te zijn. Zij wisselde van plek in het bakje van de hoogwerker en kon toen het katje redelijk snel pakken. De eigenares vertelde dat ze zaten te chillen in de tuin toen ze ineens een vrachtwagen hoorde wat dus de hoogwerker van de brandweer was , ze dacht nog wat moet die vrachtwagen hierzo laat doen. Uiteindelijk was ze toch nieuwsgierig geworden en ging maar even polshoogte nemen en zag dat de hele buurt buiten stond. Ze hoorde van een buurtbewoner dat er een kat in de boom zat en dat ze die probeerde naar beneden te halen. De eigenares had drie katten dus ging voor de zekerheid toch maar kijken , en het bleek haar kat Rocky te wezen. De kat had vandaag nog gegeten vertelde ze en snapte niet waarom iemand een melding had gedaan. Na het avontuur werd de kat weer liefdevol mee naar binnen genomen en konden de hulpdiensten ook weer terug. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag 7 mei 2018 werden de brandweer en de dierenambulance opgeroepen voor een kat in de boom aan de Pijl in Dordrecht die er volgens de melder al een aardig tijdje in zat.
Omdat onbekend was van wie de kat was werd ook de dierenambulance opgeroepen zodat als de brandweer de kat uit de boom heeft gehaald dat het katje kon worden opgevangen.
De brandweer is samen met een medewerker van de dierenambulance met de hoogwerker omhoog gegaan om te kijken of ze het katje konden vangen.
Maar het katje liet zich niet vangen, zelfs met een schepnet lukte het de hulpverleners niet.
Plots melde de eigenares zich van de kat zich want het bleek haar katje te zijn.
Zij wisselde van plek in het bakje van de hoogwerker en kon toen het katje redelijk snel pakken.
De eigenares vertelde dat ze zaten te chillen in de tuin  toen ze ineens een vrachtwagen hoorde wat dus de hoogwerker van de brandweer was , ze dacht nog wat moet die vrachtwagen hierzo laat doen.
Uiteindelijk was ze toch nieuwsgierig geworden en ging maar even polshoogte nemen en zag dat de hele buurt buiten stond.
Ze hoorde van een buurtbewoner dat er een kat in de boom zat en dat ze die probeerde naar beneden te halen.
De eigenares had drie katten dus ging voor de zekerheid toch maar kijken , en het bleek haar kat Rocky te wezen.
De kat had vandaag nog gegeten vertelde ze en snapte niet waarom iemand een melding had gedaan.
Na het avontuur werd de kat weer liefdevol mee naar binnen genomen en konden de hulpdiensten ook weer terug.