Goed verlicht op de fiets is belangrijk!DORDRECHT - Op donderdag 17 oktober 2019 zijn leerlingen van het Wartburg College uit Dordrecht bezig met het spuiten van gele tekst op de fietspaden met de tekst "zet je licht aan". Zo zijn ook de leerlingen Corné Blankstyn en Daniel Engel ,beidde 14 jaar uit de twee klas , bezig om de tekst te spuiten op de rotonde van de Mariastraat en de Nassauweg. Door de hele buurt zie je op de fietspaden deze tekst. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 17 oktober 2019 zijn leerlingen van het Wartburg College uit Dordrecht bezig met het spuiten van gele tekst op de fietspaden met de tekst “zet je licht aan”.
Zo zijn ook de leerlingen Corné Blankstyn en Daniel Engel ,beidde 14 jaar uit de twee klas , bezig om de tekst te spuiten op de rotonde van de Mariastraat en de Nassauweg.
Door de hele buurt zie je op de fietspaden deze tekst.