Bekend youtubers Meester Christiaan en Juf Marijke delen prijs uit aan leerlingen IKC De Regenboog uit DordrechtDORDRECHT - Op donderdag 17 oktober 2019 brachten bekend youtubers Meester Christiaan en Juf Marijke een bezoek aan de bovenbouwkinderen van de Regenboogschool in Dordrecht. Marijke Boudewijns en Christiaan van den Akker begonnen het YouTube-kanaal “Ben je geflipt?” (https://www.facebook.com/benjegeflipt/) met steun van het LerarenOntwikkelFonds. Dit kanaal is speciaal voor leerlingen en leraren van de bovenbouw van de basisschool. Het doel is betrokkenheid, plezier, educatie en vernieuwend onderwijs. Deze maand had het YouTube kanaal in het kader van de geflipte Kinderboekenweek een mysterie…..meester Christiaan viel in de sloot….maar hoe kwam dit? Bovenbouw leerlingen in heel Nederland kregen de opdracht om het mysterie op te lossen. Dit konden zij doen door opdrachten uit te voeren. Door de opdrachten uit te voeren konden de leerlingen extra vragen stellen. En u raadt u het wel…..de leerlingen van de bovenbouwunit van christelijk IKC De Regenboog, locatie Volkerakweg hebben het mysterie opgelost!!!! En hebben de wedstrijd gewonnen!!! Vandaag kwamen meester Christiaan en juf Marijke van het You Tube kanaal al vloggend de school en namen de leerlingen van De Regenboog de prijs in ontvangst! Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 17 oktober 2019 brachten bekend Youtubers Meester Christiaan en Juf Marijke een bezoek aan de boven bouwkinderen van IKC De Regenboog uit Dordrecht.

Marijke Boudewijns en Christiaan van den Akker begonnen het YouTube-kanaal “Ben je geflipt?”  met steun van het LerarenOntwikkelFonds.
Dit kanaal is speciaal voor leerlingen en leraren van de bovenbouw van de basisschool.
Het doel is betrokkenheid, plezier, educatie en vernieuwend onderwijs.

Deze maand had het YouTube kanaal in het kader van de geflipte Kinderboekenweek een mysterie…..meester Christiaan viel in de sloot….maar hoe kwam dit?
Bovenbouw leerlingen in heel Nederland kregen de opdracht om het mysterie op te lossen.
Dit konden zij doen door opdrachten uit te voeren.
Door de opdrachten uit te voeren konden de leerlingen extra vragen stellen.
En u raadt u het wel…..de leerlingen van de bovenbouwunit van christelijk IKC De Regenboog, locatie Volkerakweg hebben het mysterie opgelost!!!! En hebben de wedstrijd gewonnen!!!

Vandaag kwamen meester Christiaan en juf Marijke van het YouTube kanaal al vloggend op school en namen de leerlingen van De Regenboog de prijs in ontvangst!