Gestolen bestelbus aangetroffen in het water aan de Oosthaven in Dordrecht.Gestolen bestelbus aangetroffen in het water aan de Oosthaven in Dordrecht. DORDRECHT - Op zondag 29 september werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een bestelbus te water aan de Oosthaven in Dordrecht. De hulpdiensten waaronder een duikteam kwamen met spoed ter plaatse omdat dat er ook geen bestuurder bij het voertuig wer aangetroffen. Duikers van de brandweer hebben rondom het voertuig nog naar een mogelijk slachtoffer gezocht maar deze niet aangetroffen. Na onderzoek bleek dat de bestelbus was gestolen. Volgens de eigenaar was gelukkig vrijdag het electrische gereedschap uit het busje gehaald omdat het busje naar de keuring moest wel is er handgereedschap weg. Een berger heeft het bestelbusje met behulpp van een sportieve agent uit het water gevist. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondag 29 september werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een bestelbus te water aan de Oosthaven in Dordrecht.
De hulpdiensten waaronder een duikteam kwamen met spoed ter plaatse omdat dat er ook geen bestuurder bij het voertuig werd aangetroffen.
Duikers van de brandweer hebben rondom het voertuig nog naar een mogelijk slachtoffer gezocht maar deze niet aangetroffen.
Na onderzoek bleek dat de bestelbus was gestolen.
Volgens de eigenaar was gelukkig vrijdag het elektrische gereedschap uit het busje gehaald omdat het busje naar de keuring moest wel is er handgereedschap weg.
Een berger heeft het bestelbusje met behulp van een sportieve agent uit het water gevist.