Geraakte gasleiding vat vlam tijdens werkzaamheden aan De Baak in Hendrik-Ido-Ambacht.HENDRIK-IDI-AMBACHT - Op vrijdag 6 maart 2020 werd de brandweer opgeroepen voor gasleiding die bij werkzaamheden aan De Baak in Hendrik-Ido-Ambacht in brand was gevlogen. Bij graafwerkzaamheden op een bouwterrein werd de leiding geraakt en vloog toen in brand. Er vormde geen direct gevaar voor de omgeving, dus liet de brandweer het vuur branden tot Stedin de leiding hadden afgesloten. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op vrijdag 6 maart 2020 werd de brandweer opgeroepen voor gasleiding die bij werkzaamheden aan De Baak in Hendrik-Ido-Ambacht in brand was gevlogen.
Bij graafwerkzaamheden op een bouwterrein werd de leiding geraakt en vloog toen in brand.
Er vormde geen direct gevaar voor de omgeving, dus liet de brandweer het vuur branden tot Stedin de leiding hadden afgesloten.