9 brandweerlieden ontvangen in Alblasserdam een koninklijke onderscheidingALBLASSERDAM - Op vrijdagavond 6 maart 2020 kregen 9 brandweerlieden in de brandweerkazerne van Alblasserdam een koninklijke onderscheiding vanwege de jaren lange dienstbaarheid bij de brandweer. De onderscheiding werd trots door de burgemeester van Alblasserdam opgespeld en bedankte de brandweerman en zijn vrouw voor alle steun en dienstbaarheid Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERDAM – Op vrijdagavond 6 maart 2020 kregen 9 brandweerlieden in de brandweerkazerne van Alblasserdam een koninklijke onderscheiding vanwege hun jaren lange dienstbaarheid bij de brandweer.

De onderscheiding werd trots door de burgemeester van Alblasserdam opgespeld en bedankte de brandweerman en zijn vrouw voor alle steun en dienstbaarheid.