Startmoment vervanging pollers in het centrum van Dordrecht.DORDRECHT - Op maandag 2 maart gaf wethouder Rik van der Linden het startsein voor de werkzaamheden voor het vervangen van de poolers in het centrum van Dordrecht. De binnenstad van Dordrecht is autoluw. Dit houdt in dat auto's, motoren, bussen en vrachtwagens alleen met een ontheffing het gebied in kunnen rijden. Op 1 april 2020 vervangt Dordrecht de automatische paaltjes (pollers) voor een systeem met camera's en kentekenherkenning. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag 2 maart 2020 gaf wethouder Rik van der Linden het startsein voor de werkzaamheden voor het vervangen van de pollers in het centrum van Dordrecht.
De binnenstad van Dordrecht is autoluw. Dit houdt in dat auto’s, motoren, bussen en vrachtwagens alleen met een ontheffing het gebied in kunnen rijden.
Op 1 april 2020 vervangt Dordrecht de automatische paaltjes (pollers) voor een systeem met camera’s en kentekenherkenning.