Frozen dag bij winkelcentrum De Meent in Papendrecht.PAPENDRECHT - Op zaterdag 30 juni 2018 was het voor kinderen een waar feest want bij winkelcentrum De Meent in Papendrecht was het Frozen dag. Er waren verschillende activiteiten voor de kinderen , zo werden ze geschminkt als een prins of prinsessen, Springen op het Frozen springkussen , glittertattoo en een Gratis blauwe suikerspin. Ook werd er een show gegeven voor de kinderen waarin werd gedanst en gezongen. Na de show mochten de kinderen op de foto met de Frozen Disneyhelden Anna & Elsa. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

PAPENDRECHT – Op zaterdag 30 juni 2018 was het voor kinderen een waar feest want bij winkelcentrum De Meent in Papendrecht was het Frozen dag.
Er waren verschillende activiteiten voor de kinderen , zo werden ze geschminkt als een prins of prinsessen, Springen op het Frozen springkussen , glittertattoo en een Gratis blauwe suikerspin.
Ook werd er een show gegeven voor de kinderen waarin werd gedanst en gezongen.
Na de show mochten de kinderen op de foto met de Frozen Disneyhelden Anna & Elsa.