Boekenmarkt in Dordtse binnenstadDORDRECHT – Op zondag 1 juli 2018 was het de 23ste boekenmark in Dordrecht. De Visstraat, Begijnhof, Sarisgang en het Statenplein waren gevuld met allerlei soorten boekenkramen, waar mensen langs snuffelde op zoek naar het juiste boek of een leuk koopje. Het zonnige weer werkte positief mee. De mensen namen er de tijd voor en na afloop, als de tassen niet al te vol waren geladen met aankopen, pakte sommigen nog een restaurantje of een ijssalon. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondag 1 juli 2018 was het de 23ste boekenmark in Dordrecht. De Visstraat, Begijnhof, Sarisgang en het Statenplein waren gevuld met allerlei soorten boekenkramen, waar mensen langs snuffelde op zoek naar het juiste boek of een leuk koopje.
Het zonnige weer werkte positief mee. De mensen namen er de tijd voor en na afloop, als de tassen niet al te vol waren geladen met aankopen, pakte sommigen nog een restaurantje of een ijssalon.