Dordts gezin wint 5000,00 euro aan cadeaubonnen bij de DirkDORDRECHT – Op vrijdag 29 juni 2018 ontving een gezin uit Dordrecht een stapel cadeaubonnen te waarde van 5000,00 euro uit handen van filiaalhouder Barry van Bentum van Dirk van den Broek aan de Brouwesdijk overhandigd. De drie dochters uit het gezin hadden meegedaan aan de landelijke Facebook actie, die door de winkelketen was georganiseerd en zijn één van de vijf prijswinnaars in Nederland. Het gezin hoeft voorlopig niet meer te betalen voor hun boodschappen bij de Dirk. Volgens de ouders is de prijs welkom met drie opgroeiende kinderen. Ze zijn erg blij met de prijs. Het afgelopen jaar vierde Dirk van den Broek haar 75 jarig bestaan. Als afsluiting riepen ze mensen via facebook op om een foto in te sturen van zichzelf met een Dirk tas. De vijf meest originele foto’s werden beloond met een jaar lang gratis boodschappen in de vorm van 5000 euro aan cadeaubonnen te besteden in hun winkels. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op vrijdag 29 juni 2018 kreeg een gezin uit Dordrecht een stapel cadeaubonnen overhandigd ter waarde van 5000,00 euro uit handen van filiaalhouder Barry van Bentum van Dirk van den Broek aan de Brouwesdijk in Dordecht.
De drie dochters uit het gezin deden mee aan de landelijke Facebook actie, die door de winkelketen was georganiseerd en zijn één van de vijf prijswinnaars in Nederland.
Het gezin hoeft voorlopig niet meer te betalen voor hun boodschappen bij de Dirk.
Volgens de ouders is de prijs welkom met drie opgroeiende kinderen.
Ze zijn erg blij met de prijs.

Het afgelopen jaar vierde Dirk van den Broek het 75 jarig bestaan.
Als afsluiting riepen ze mensen via facebook op om een foto in te sturen van zichzelf met een Dirk tas.
De vijf meest originele foto’s werden beloond met een jaar lang gratis boodschappen in de vorm van 5000,00 euro aan cadeaubonnen te besteden in hun winkels.