Feestelijke start bouw woningen WilgenveldFeestelijke start bouw woningen Wilgenveld DORDRECHT - Op vrijdagmiddag 15 februari 2019 ga wethouder Maarten Burggraaf het startsein voor de bouw van Wilgenveld op de bouwlocatie aan de Laan van Nieuwe Groenhoeve. De aanwezige konden na de proost hun champagneglazen stukgooien in een koutenkist, die daarna door de wethouder en enkele anderen overgoten werd met beton. In deze fase worden 18 patiobungalows en 45 eengezinswoningen gerealiseerd, waaronder 8 atelier-/terraswoningen, 19 geschakelde eengezinswoningen en 18 hoekwoningen met garage. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op vrijdagmiddag 15 februari 2019 ga wethouder Maarten Burggraaf het startsein voor de bouw van Wilgenveld op de bouwlocatie aan de Laan van Nieuwe Groenhoeve.
De aanwezige konden na de proost hun champagneglazen stukgooien in een koutenkist, die daarna door de wethouder en enkele anderen overgoten werd met beton.
In deze fase worden 18 patiobungalows en 45 eengezinswoningen gerealiseerd, waaronder 8 atelier-/terraswoningen, 19 geschakelde eengezinswoningen en 18 hoekwoningen met garage.