Eerste Dordtse Kinderstadsdichter.DORDRECHT - Op zaterdag 22 juni 2019 werd er tijdens het Nooit Genoeg festival bij Dordtyart aan de Maasstraat in Dordrecht de eerst Dordtse Kinderstadsdichter bekend gemaakt voor de duur van een jaar. Ze schreef een prachtig gedicht die ze ook voor mocht lezen. Aansluitend werd door Marieke van Leeuwen (oud-stadsdichter Dordrecht) en Viona Versluis (de Bibliotheek AanZet) de Kinderstadsdichter officieel ingehuldigd. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 22 juni 2019 werd er tijdens het Nooit Genoeg festival bij Dordtyart aan de Maasstraat in Dordrecht de eerst Dordtse Kinderstadsdichter bekend gemaakt voor de duur van een jaar.
Ze schreef –Janna Koekkoek (10) – een prachtig gedicht die ze ook voor mocht lezen.
Aansluitend werd door Marieke van Leeuwen (oud-stadsdichter Dordrecht) en Viona Versluis (de Bibliotheek AanZet) de Kinderstadsdichter officieel ingehuldigd.