Beschonken man in scootmobiel aangehouden na aanrijding letsel aan de Noordendijk in Dordrecht.DORDRECHT - Op zaterdag 22 juni 2019 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding letsel tussen een man op een scootmobiel en een man op een snorscooter. De bestuurder van de snorscooter raakte bij het ongeval gewond en werd ter plaatse verpleegd door de medewerkers van de ambulancedienst. De bestuurder van de scootmobiel had blikjes bier in zijn mandje voorop zitten en rook naar alcohol. De politie nam een blaastest en en die gaf aan dat de hoeveelheid te veel was. De man werd meegenomen naar het politiebureau en daar bleek volgens een woordvoerder van de politie inderdaad na ademanalyse dat de man te veel had gedronken. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 22 juni 2019 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding letsel tussen een man op een scootmobiel en een man op een snorscooter.
De bestuurder van de snorscooter raakte bij het ongeval gewond en werd ter plaatse verpleegd door de medewerkers van de ambulancedienst.
De bestuurder van de scootmobiel had blikjes bier in zijn mandje voorop zitten en rook naar alcohol.
De politie nam een blaastest en en die gaf aan dat de hoeveelheid te veel was.
De man werd meegenomen naar het politiebureau en daar bleek volgens een woordvoerder van de politie inderdaad na ademanalyse dat de man te veel had gedronken.