Brandweerliedjesfestijn bij de brandweer van Sliedrecht.Sliedrecht - Op zaterdag 22 juni 2019 was er op de brandweerkazerne van Sliedrecht een waar Brandweerliedjesfestijn. Het Kinder- en 10’erkoor Mattánja (van de Beth-Elkerk) was zaterdag met een flink aantal kinderen aanwezig om mooie liedjes ter gehoor te brengen. Het koor sluit het zangseizoen altijd af met een liedjesfestijn dat dit keer bij de brandweer werd gehouden. Eerdere liedjesfestijnen werden door het koor al gehouden bij de Kia garage "Liedjesfestijn op wielen" en het Baggermuseum. Ineke de Jong van het koor verteld : We proberen dit elk jaar te doen op een originele plaatst die past bij het thema. De kinderen vinden de liedjes ook altijd leuk om te leren. Op onze andere uitvoeringen zingen we altijd Christelijke liederen. Op deze manier 'vertellen' we aan anderen van de Heere Jezus. Het is altijd erg gezellig op ons koor! We genieten van de dinsdagavonden en van de concerten. We zijn een van de twee koren uit de Beth-Elkerk in de Kerkbuurt. Het andere koor is een gemengd koor. Dat heet Sursum Corda. De leeftijd van onze kinderen is van 5 tot 12 jaar. We oefenen elke dinsdagavond in de bovenzaal van de kerk van 18.30 uur tot 19.15 uur. Daarna gaan de 10'ers nog een half uurtje door. Zij studeren dan op moeilijkere muziek Laatst hebben de 10'ers een concert gegeven in het Koepelkerkje in Arkel. Voor degenen die interesse hebben in ons koor. Vragen kunnen gemaild worden naar Inekedejong18@gmail.com . Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

Sliedrecht – Op zaterdag 22 juni 2019 was er op de brandweerkazerne van Sliedrecht een waar Brandweerliedjesfestijn.

Het Kinder- en 10’erkoor Mattánja (van de Beth-Elkerk) was zaterdag met een flink aantal kinderen aanwezig om mooie liedjes ter gehoor te brengen.
Het koor sluit het zangseizoen altijd af met een liedjesfestijn dat dit keer bij de brandweer werd gehouden.
Eerdere liedjesfestijnen werden door het koor al gehouden bij de Kia garage “Liedjesfestijn op wielen” en het Baggermuseum.

Ineke de Jong van het koor vertelt : We proberen dit elk jaar te doen op een originele plek die past bij het thema.
De kinderen vinden de liedjes ook altijd leuk om te leren.
Op onze andere uitvoeringen zingen we altijd Christelijke liederen. Op deze manier ‘vertellen’ we aan anderen van de Heere Jezus.
Het is altijd erg gezellig op ons koor! We genieten van de dinsdagavonden en van de concerten.
We zijn een van de twee koren uit de Beth-Elkerk in de Kerkbuurt. Het andere koor is een gemengd koor. Dit heet Sursum Corda.
De leeftijd van onze kinderen is van 5 tot 12 jaar. We oefenen elke dinsdagavond in de bovenzaal van de kerk van 18.30 uur tot 19.15 uur.
Daarna gaan de 10’ers nog een half uurtje door.
Zij studeren dan op moeilijkere muziek  Laatst hebben de 10’ers een concert gegeven in het Koepelkerkje in Arkel.

Voor degenen die interesse hebben in het koor. Vragen kunnen gemaild worden naar Inekedejong18@gmail.com .