Duits containerschip botst met stuurhut tegen brug over de NoordALBLASSERDAM/DORDRECHT - Op maandagavond 6 september 2021 is een Duits containerschip met zijn stuurhut tegen de brug over de Noord gevaren. De stuurhut raakte door de aanvaring zwaar beschadigd. Omdat alles nog werkte besloot de schipper door te varen en legde bij de Papendrechtsestraat in Dordrecht aan. Rijkswaterstaat en de waterpolitie kwamen daar aan boord om uit te zoeken wat er precies mis ging. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERDAM/DORDRECHT – Op maandagavond 6 september 2021 is een Duits containerschip met zijn stuurhut tegen de brug over de Noord gevaren. De stuurhut raakte door de aanvaring zwaar beschadigd.

Omdat alles nog werkte besloot de schipper door te varen en legde bij de Papendrechtsestraat in Dordrecht aan. Rijkswaterstaat en de waterpolitie kwamen daar aan boord om uit te zoeken wat er precies mis ging.