Boekpresentatie Loesje en de koningDORDRECHT – Donderdag 28 juni 2018 – Burgemeester Wouter Kolff ontving uit handen van twee kinderen het boekje ‘Loesje en de koning’ in de bibliotheek aan de Groenmark in Dordrecht. “Stoppen Loesje, nu!” roep ze. “Huh, wat is er dan?” gilt Loesje terug. “Ik val zowat van mijn fiets!” “Kijk, daar! Ze zijn reclameborden aan het plaatsen!” “Ja, en? Dus? Heel bijzonder joh,” zegt Loesje een beetje bozig. “Nee, kijk, er staat: De koning komt naar de stad, over twee weken.”… Loesje bij de koning is geschreven door Jacqueline en Loes van Zanten. In het boekje beleven Loes en Lientje allerlei avonturen. De meiden mogen de burgemeester helpen bij het bezoek was de koning aan hun stad en ontdekken dat er iets niet pluis is in het paleis van de koning. Het is een boekje voor jong en oud, van 0 tot 100! Voor meer info: https://www.facebook.com/pg/Loesje.Lientje/reviews/ Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Donderdag 28 juni 2018 – Burgemeester Wouter Kolff ontving uit handen van twee kinderen het boekje ‘Loesje en de koning’ in de bibliotheek aan de Groenmark in Dordrecht.

“Stoppen Loesje, nu!” roep ze.
“Huh, wat is er dan?” gilt Loesje terug.
“Ik val zowat van mijn fiets!”
“Kijk, daar! Ze zijn reclameborden aan het plaatsen!”
“Ja, en? Dus? Heel bijzonder joh,” zegt Loesje een beetje bozig.
“Nee, kijk, er staat: De koning komt naar de stad, over twee weken.”…

Loesje bij de koning is geschreven door Jacqueline en Loes van Zanten.
In het boekje beleven Loes en Lientje allerlei avonturen. De meiden mogen de burgemeester helpen bij het bezoek was de koning aan hun stad en ontdekken dat er iets niet pluis is in het paleis van de koning.
Het is een boekje voor jong en oud, van 0 tot 100!

Voor meer info: https://www.facebook.com/pg/Loesje.Lientje/reviews/