Damesteam MO13-1 van v.v. Dubbeldam winnen kampioenswedstrijd in Dordrecht.DORDRECHT - Op zaterdag 19 mei 2018 speelde het meidenteam van v.v.Dubbeldam MO13-1 aan de Schenkeldijk Beneden in Dordrecht de kampioenswedstrijd tegen v.v.GDC MO13-1. Dankzij een 8-0 zege tegen v.v. GDC is Dubbeldam MO13-1 competitiekampioen geworden. Het meidenteam deed het geweldig in de afgelopen competitie en speelt ernaast ook nog de finale op 2 juni tegen Boxtel MO13-1 in Terheijden van het KNVB Bekertoernooi, die zij vorige week bereikte ten koste van Vv Zeelandia uit Middelburg. Nadat de meiden vandaag gewonnen hadden was het een groot feest en werden de meiden overgoten met bubbels en confetti. Voetbalvereniging Dubbeldam is super trots op het meidenteam met het behaalde resultaat. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 19 mei 2018 speelde het meidenteam van v.v.Dubbeldam MO13-1 aan de Schenkeldijk Beneden in Dordrecht de kampioenswedstrijd tegen v.v.GDC MO13-1.
Dankzij een 8-0 zege tegen v.v. GDC is Dubbeldam MO13-1 competitiekampioen geworden.
Het meidenteam deed het geweldig in de afgelopen competitie en speelt ernaast ook nog de finale op 2 juni tegen Boxtel MO13-1 in Terheijden van het KNVB Bekertoernooi, die zij vorige week bereikte ten koste van Vv Zeelandia uit Middelburg.
Nadat de meiden vandaag gewonnen hadden was het een groot feest en werden de meiden overgoten met bubbels en confetti.
Voetbalvereniging Dubbeldam is super trots op het meidenteam met het behaalde resultaat.