3000 euro voor Arnau Frerichs - Nobels lange ontbijttafel3000 euro voor Arnau Frerichs DORDRECHT – Onder het motto ‘eet, praat en lach’ organiseerde bakker Nobels op Tweede Pinksterdag 21 mei 2018 een lange ontbijttafel in de Dordtse binnenstad voor het goede doel. De tafel strekte zich uit over de hele Grotekerksbuurt, met een zijuitloper naar de Pelserbrug en de Potterskade. Van te voren konden belangstellenden zich in de winkel van Nobels aan de Grotekerksbuurt, tegen betaling van 10,00 euro, opgeven voor een plekje aan de ontbijttafel. Te zien aan het aantal deelnemers was de belangstelling groot. De ontbijttafel was voorzien met Nobel’s brood, croissants, beignets, verse sinaasappelsap, bio kaas uit Kinderdijk, jam en boeren roomboter en vrijwilligers zorgde voor de bediening. Het weer was goed en de mensen hadden het zichtbaar naar hun zien. De deelnemers brachten samen 3000,00 euro bijeen voor de kleine Arnau Frerichs, die vechtend tegen kanker, ondanks zijn ziekte, poppen en speelgoed inzamelt voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht, waar hij zelf ook patiënt is. Tegen het einde van de ochtend werd het bedrag voor het goede doel symbolische overhandigd aan Arnau door Sander en Willemijn Nobel, van Nobel’s Brood. Arnau mag de cheque samen met zijn ouders en pedagogen van het Prinses Maxima Centrum geheel besteden bij de duurzame speelgoedwinkel Juffrouw Pollewop in Dordrecht. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Onder het motto ‘eet, praat en lach’ organiseerde bakker Nobels op Tweede Pinksterdag 21 mei 2018 een lange ontbijttafel in de Dordtse binnenstad voor het goede doel.
De tafel strekte zich uit over de hele Grotekerksbuurt, met een zijuitloper naar de Pelserbrug en de Potterskade.
Van te voren konden belangstellenden zich in de winkel van Nobels aan de Grotekerksbuurt, tegen betaling van 10,00 euro, opgeven voor een plekje aan het ontbijt.
Te zien aan het aantal deelnemers was de belangstelling groot.

De ontbijttafel was voorzien van brood, croissants, beignets, verse sinaasappelsap, bio kaas uit Kinderdijk, jam en boeren roomboter en vrijwilligers zorgde voor de bediening.
Het weer was goed en de mensen hadden het zichtbaar naar hun zin.

De deelnemers brachten samen 3000,00 euro bijeen voor de kleine Arnau Frerichs, die vechtend tegen kanker, ondanks zijn ziekte, poppen en speelgoed inzamelt voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht, waar hij zelf ook patiënt is.
Tegen het einde van de ochtend werd het bedrag voor het goede doel symbolische overhandigd
aan Arnau door Sander en Willemijn Nobel, van Nobel’s Brood.
Arnau mag de cheque samen met zijn ouders en pedagogen van het Prinses Maxima Centrum geheel besteden bij de duurzame speelgoedwinkel Juffrouw Pollewop in Dordrecht.