Ronald Nederlof uit Papendrecht loopt voor 14e keer de vierdaagse van Nijmegen.PAPENDRECHT - Ronald Nederlof uit Papendrecht loopt dit jaar voor de 14e keer mee met de vierdaagse van Nijmegen. Ronald liep in 1991 voor het eerst mee (30km), via de wandelgroep van de Willem de Zwijger school in Papendrecht. Helaas door drukte en omstandigheden kon Ronald niet alle jaren mee lopen , maar dit jaar is hij er klaar voor en heeft hij last van de vierdaagse kriebels. Aan de kant van de Rembrandtlaan en de van der Palmstraat in Papendrecht bij de Willem de Zwijgerschool staat een kunstwerk in het gras, en daar is het voor Ronald allemaal begonnen , daar werd in '91, een groepsfoto van de wandelaars van de Willem gemaakt. Vandaag 2018 maakte we bij het zelfde kunstwerk een foto van Ronald. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

PAPENDRECHT – Ronald Nederlof uit Papendrecht loopt dit jaar voor de 14e keer mee met de vierdaagse van Nijmegen.
Ronald liep in 1991 voor het eerst mee (30km), via de wandelgroep van de Willem de Zwijger school in Papendrecht.
Helaas door drukte en omstandigheden kon Ronald niet alle jaren mee lopen , maar dit jaar is hij er klaar voor en heeft hij last van de vierdaagse kriebels.
Aan de kant van de Rembrandtlaan en de van der Palmstraat in Papendrecht bij de Willem de Zwijgerschool staat een kunstwerk in het gras, en daar is het voor Ronald allemaal begonnen , daar werd in ’91, een groepsfoto van de wandelaars van de Willem gemaakt.
Vandaag 2018 maakte we bij het zelfde kunstwerk een foto van Ronald.