Lancering ‘Doen in Dordrecht’ appDORDRECHT – Op donderdag 28 juni 2018 vond bij Intree aan de Spuiboulevard de lancering plaats van de ‘Doen in Dordrecht’ app, die de Dordtse binnenstad op verschillende manieren in beeld brengt. De lancering werd verricht door wethouder Maarten Burggraaf door het openen van een fles champagne. 078-Magazine en Dordrecht Marketing ontwikkelde samen de app, die op dit moment als bèta versie beschikbaar is in de Playstore (Android) en binnenkort ook in de Applestore staat. De app is gratis. De app geeft informatie over de locatie, activiteiten en evenementen, cultuur, winkels, restaurants et cetera. In de komende tijd wordt de app nog verder geperfectioneerd. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 28 juni 2018 vond bij Intree aan de Spuiboulevard de lancering plaats van de ‘Doen in Dordrecht’ app, die de Dordtse binnenstad op verschillende manieren in beeld brengt.
De lancering werd verricht door wethouder Maarten Burggraaf door het openen van een fles champagne.

078-Magazine en Dordrecht Marketing ontwikkelde samen de app, die op dit moment als bèta versie beschikbaar is in de Playstore (Android) en binnenkort ook in de Applestore staat.

De app is gratis.
De app geeft informatie over de locatie, activiteiten en evenementen, cultuur, winkels, restaurants et cetera.

In de komende tijd wordt de app verder geperfectioneerd.