Bibelot OpenAIR op het energieplein in Dordrecht.DORDRECHT - Op zaterdag 25 augustus 2018 werd er op het energieplein in Dordrecht Bibelot OpenAIR gehouden waar verschillende bands en artiesten hun muziek lieten horen. Op het Energieplein presenteerde Bibelot Poppodium een dag lang een mix van diverse genres ,Nationaal opkomend talent en lokale smaakmakers wisselde elkaar af. Het publiek genoot van de muziek en waagde regelmatig een dansje. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 25 augustus 2018 werd er op het energieplein in Dordrecht Bibelot OpenAIR gehouden waar verschillende bands en artiesten hun muziek lieten horen.
Op het Energieplein presenteerde Bibelot Poppodium een dag lang een mix van diverse genres ,Nationaal opkomend talent en lokale smaakmakers wisselde elkaar af.
Het publiek genoot van de muziek en waagde regelmatig een dansje.